Vår passion är att lösa problem

Vi hjälper dig att frigöra tid och energi till det som verkligen gör skillnad i era ekonomiprocesser.

Med mer än 50 års sammanlagd erfarenhet från denna något smala nisch gör oss till en aktör att lita på. Vi satsar långsiktigt och med varje ny kund inleder vi ett affärsförhållande som vi hoppas ska leva länge. Personlig service är något vi brinner för!

Vi vill att du som kund ska känna att ni får den service och kunskap ni förväntar er. Kundnöjdhet och lyhördhet är inte bara ord för oss, det är våra ledstjärnor!

Lars Karlsson

Positiv problemlösare med mångårig erfarenhet av arbete i gränslandet mellan IT och ekonomi. Stort intresse för att förenkla processer och stor portion kompetens inom fordonsspecifika avstämningsområden.

Lars Henrik Fritz

Före detta IT-chef som gillar allt som har med processförenklingar att göra. Envis och försöker se möjligheter där de finns…

Kenneth Klaar

Pricka´s nya stjärnsäljare som alltid har kunden i fokus. Kenneth kommer ansvara för och utveckla Pricka´s säljavdelning. Som person är Kenneth tävlingsinriktad vilket visat sig i goda säljresultat.

Marcus Englund

Prickas fantastiska systemutvecklare som älskar allt som har med kod och databaser att göra. Hittas oftast framför tangentbordet och knackar kod, när han inte är ute hos våra kunder och konsultar!

Sebastian Olsqvist

Vårt senaste stjärntillskott. Sebastian bemannar vår support och hjälper dig på telefon eller mejl.

Anders Svedin

Applikationskonsulten Anders har mångårig erfarenhet av månadsbokslutsstödsystem. Anders kommer senast från Adra Match/Trintech där han också jobbade som applikationskonsult.