Vi söker en stjärna till vår support!

På Pricka gör vi en stor sak av att leverera support i världsklass! Supporten är verksamhetens hjärta och har den dagliga kontakten med kunderna. Det gör dig till nyckelperson, vår expert inom allt som har med kontoavstämningar att göra. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att lotsa kunden rätt i användar- och systemrelaterade frågor, lösa tekniska problem och hjälpa våra kunder att använda Pricka Konto & Pricka Bokslut på bästa möjliga sätt. Vi är ett litet tight team som hjälps åt så du kommer också få ta dig an andra uppgifter. Vi tycker att vi har Sveriges trevligaste kunder, att hjälpa dem till en effektivare arbetsdag är en av anledningarna till att vi tycker så mycket om vårt arbete.

Är du vår blivande kollega?

För att kunna ge våra kunder bästa tänkbara service har du lätt för att skapa förtroende, är pedagogisk samt uttrycker dig väl i svenska både i tal och skrift för kunder med olika kunskapsnivå. Du trivs bäst i en roll där din förmåga att lösa problem och ge service kommer till sin rätt. För att förstå bakomliggande processer i våra system är det också viktigt att du har en teknisk nyfikenhet. Då arbetet i många fall kan vara händelsestyrt är flexibilitet och samarbetsvilja viktiga egenskaper. Vi är inne i en expansiv fas och du kommer att vara med och bidra till vår fortsatta resa tillsammans. Vårt kontor finns idag i Kungens Kurva, men har efter de rådande omständigheterna anammat hemmakontor i stor utsträckning.

Välkommen in med din ansökan och CV så snart som möjligt!  Skicka ett mejl till jobb@pricka.se

Frågor gällande tjänsten besvaras av Lars Henrik Fritz 070-410 11 01
Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående. Vi anser att mångfald och jämlikhet är framgångsfaktorer!

Om Pricka

Pricka utvecklar, säljer och supportar mjukvara för ekonomiavdelningar som effektivt vill fokusera på att förenkla sin månadsbokslutsprocess.  Vi är en liten organisation som bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. 

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön, tjänstepension och motionsbidrag.
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stockholm
 
 
 
 
Vi undanbeder oss från kontakt med rekryteringsföretag som vill hjälpa till med denna rekrytering.
Stockholm 2021-05-06
 
allgreypersons